نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي نياز به تبليغات بيشتري دارد

عبدالعلي باقري نژاد در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، اظهارداشت: در نمايشگاه‌هاي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بسياري سراسر کشور حاضر شده‌ام اما در بعضي از نمايشگاه‌ها کمبود اطلاع رساني به طور کامل مشخص است.

وي افزود: نمايشگاهي که در سالن اجلاس سران و همچنين برج ميلاد برگزار شده از جمله نمايشگاه‌هايي است که بازديدکننده چنداني نداشته است‌.

اين صنعتگر چنگ نواز با اشاره به اينکه بيشتر نمايشگاه‌ها در فضاهاي پرتردد واقع‌ شده‌اند، ادامه داد: اگر اطلاع رساني و تبليغات افزايش يابد، فروش محصولات چند برابر مي‌شود.

وي در خصوص بازار فروش محصولاتش گفت: هنرورزاني که نواختن اين ساز را از من مي‌آموزند بهترين خريدار سازها هستند.

باقري نژاد در ادامه خواستار فراهم شدن امکان حضور صنعتگران در نمايشگاه‌هاي خارجي شد و تأکيد کرد: اگر راهي از سوي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي براي حضور هنرمندان فراهم شود، ساکنان ساير کشورها نيز مي‌توانند رونق‌بخش صنايع‌دستي کشور شوند.

اين سازنده سازهاي سنتي با بيان اينکه تاريخچه ساز چنگ در مصر به 5 هزار سال پيش مربوط مي‌شود، يادآور شد: اسناد و مدارکي در ايران وجود دارد که نشان دهنده قدمت 6 هزار ساله اين ساز در ايران است.

وي در پايان خاطرنشان کرد: اگر آموزش ساخت سازهاي سنتي و ساير رشته‌هاي صنايع‌دستي در دانشگاه‌ها به صورت پررنگ و حرفه‌اي‌تر صورت پذيرد، آينده درخشاني در انتظار صنايع‌دستي ايران خواهد بود در غير اين صورت صنايع‌دستي ايران رفته رفته جايگاهش را از دست مي‌دهد.

112/ ‌










انتهای پیام/

کد خبر 1388110529